Wij kennen het land, de cultuur en de allermooiste (onontdekte) plekjes. Op basis van uw wensen gaan wij aan de slag en stellen we een reis samen die altijd uniek is. U krijgt van ons een uitgebreid advies en we zorgen ervoor dat u goed voorbereid aan uw avontuur gaat beginnen. Gedurende uw reis staan we u altijd met raad en daad bij.

Volledig geïnformeerd met uniek reisplan

U overweegt een reis naar Zuid-Afrika maar wil eerst wel weten wat dat nou precies allemaal inhoudt. We informeren u over de geschiedenis, de cultuur en de mooiste plekken van Zuid-Afrika. We beantwoorden uw vragen en zorgen voor een goede indruk van het land. Daarna stellen we op basis van uw wensen, interesses en budget een reisplan samen dat naadloos aansluit aan uw reisverwachting. Aan de hand van dit reisplan kunt u zelf uw gehele reis boeken!

Avonturier of misschien zelfs wel al eerder in Zuid-Afrika geweest, maar u wilt meer weten van de mogelijkheden die “The Rainbow Nation” u te bieden heeft? Neem contact met ons op!

Volledig geïnformeerd met uniek reisplan+

Op reis naar Zuid-Afrika, dat staat vast. U wilt weten wat het land te bieden heeft en door ons alvast wat zaken vast laten leggen, denk hierbij aan vliegtickets, accommodaties, excursies of een misschien wel 4×4. We stellen eventueel een reisplan voor u samen en zorgen ervoor dat u perfect voorbereid aan uw avontuur gaat beginnen. Tijdens uw reis zullen we u te allen tijde met raad bijstaan.

Complete boeking

Wij lichten u voor en stellen op basis van uw wensen, interesses en budget een complete reis samen, alles wordt geregeld; vliegtickets, accommodatie, vervoer/huurauto/4×4 en eventuele excursies en gidsen. U ontvangt een uniek reisplan wat op uw lijf geschreven is. U gaat perfect voorbereid op reis en we beloven u een unieke ervaring en staan u tijdens uw reis met raad en daad bij!

Complete boeking met begeleiding

U wilt alles uit uw Afrikareis halen samen met een Nederlandse begeleider? Wij bieden complete begeleiding eventueel van uw voordeur tot uw voordeur. Aan de hand van uw wensen gaan we samen op pad. Onze begeleider reist met u mee om ervoor te zorgen dat u tijdens uw reis enkel maar hoeft te genieten van al het moois wat Zuid-Afrika en/of Namibië u te bieden heeft tijdens deze privéreis. Onze begeleider heeft in Zuid-Afrika gewoond, spreekt de taal en weet u alles te vertellen over deze magische landen.

Een reis samen met uw kinderen? Onze begeleider heeft, naast veel kennis van het land (die hij graag met u deelt), jarenlange ervaring in het voorgezet onderwijs in Nederland. Kampvuurtjes bouwen, spelletjes spelen, wildwaterraften, niks is hem te dol.