“Het onmogelijke doen we onmiddellijk,
op wonderen moet u soms even wachten”

Thijs Verhagen

XOZI levert ultiem maatwerk

Ieder mens is anders! Daarom houden wij niet van standaardreizen. Op basis van uw wensen, interesses en budget stellen wij een unieke reis samen. Bij XOZI is geen enkele reis hetzelfde!

Persoonlijkheid en betrokkenheid is bij XOZI de norm

Wij willen onze reizigers leren kennen om een perfect passende maatreis samen te stellen. Voordat u op reis gaat zorgen we ervoor dat u perfect voorbereid bent en tijdens uw reis staan wij u met raad en daad bij. Bij XOZI bent u geen boekingsnummer.

XOZI kent Zuid-Afrika en Namibië als geen ander

Wij weten waar we u naartoe sturen. Deze ervaring komt niet enkel voort uit gemaakte studiereizen maar juist uit het wonen en werken in Zuid-Afrika.

Nog meer argumenten om voor XOZI te kiezen

XOZI houdt niet van middelmatige massahotels en suffe ‘tourist traps’. Gedurende uw reis overnacht u in de meest unieke, kleinschalige accommodaties op de mooiste plekken van Zuidelijk Afrika. Variërend van een rooftent bovenop een 4×4 tot een luxe boomhut in een natuurreservaat.
Daar waar mogelijk zal XOZI altijd samenwerken met lokale organisaties zodat uw reis niet alleen voor u iets geweldigs oplevert maar ook voor de lokale bevolking (community based tourism). XOZI werkt vanuit Nederland en Zuid-Afrika, onze zeer betrouwbare partnerorganisatie is permanent in Johannesburg, Zuid-Afrika gevestigd.

Kortom, XOZI is hip, verfrissend en vernieuwend!