Elke reis is uniek bij XOZI om u alvast een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is hebben we voor u zes mogelijkheden beschreven.

Zes -X- anders

Op reis met uw gezin

Een reisgezelschap bestaat altijd uit mensen met verschillende interesses. Echter zijn deze verschillen het groots bij reisgezelschappen met flinke leeftijdsverschillen. Waar de zoon van veertien het liefst zoveel mogelijk stoere dingen wil doen tijdens een vakantie, willen de dochters van achttien en twintig het liefst zoveel mogelijk op stap terwijl vader en moeder graag cultuur willen snuiven. De zes -X– anders reis is samengesteld op basis van ’voor ieder wat wils’.

Wildlife -X-perience

Een reis voor de échte natuurliefhebber

Deze reis is speciaal bedoeld voor de echte natuurfreak en (amateur) wildlife-fotograaf. U bezoekt de mooiste National Parks met elk haar eigen schoonheid. Ga op eigen houtje of onder begeleiding op zoek naar de meest indrukwekkende fauna die Zuidelijk Afrika rijk is. Uiteraard gaat u volop voor de big five maar wij zijn van mening dat er naast de Afrikaanse olifant, neushoorn, buffel, luipaard en leeuw nog een legio aan minstens zo indrukwekkende dieren te spotten zijn. Wat dacht u van een zuidkaper spotten vanaf een kleine boot in de Indische oceaan?

U slaapt in een luxueuze lodge of juist ‘back to nature’ in een tent bovenop uw 4X4. XOZI heeft voor u de allermooiste plekjes gereserveerd.

XOZI Love

Op reis met de liefde van je leven

Getrouwd, een samenlevingsovereenkomst of gewoon omdat u veel van elkaar houdt. XOZI heeft voor elk stel alvast de meest romantische bestemmingen bezocht. Samen, met knisperend kampvuurtje, de zon onder zien gaan en de Melkweg zien verschijnen of juist een romantisch diner in een van Afrika’s beste restaurant in de wijnregio en overnachten in een overweldigende bruidssuite. Aan de hand van uw wensen stellen wij een reis samen waardoor u nog meer van elkaar gaat houden!

Glamping, camping en bonding

Een kampeerreis zonder Nederlandse buren

Misschien wist u het niet maar Zuid-Afrika en Namibie zijn fantastische kampeerbestemmingen. Onze rijk uitgeruste 4×4’s brengen u via onbereisde wegen veilig naar de meest adembenemende oorden. Onevenaarbare campsites staan op u te wachten.

Kamperen met alle luxe van thuis en zelfs daar nog een schepje bovenop? Olifanten die tegenover uw tent aan de drinkplaats staan terwijl u geniet van een rode wijn van wereldklasse. XOZI regelt het! We hebben alvast de allermooiste luxe safaritenten voor u gereserveerd.

X to the maX

Thrillseekers gezocht!

Adrenaline rush? Shark cage diving, paragliding, canyoning en de hoogste bungee ter wereld zijn slechts een greep uit het assortiment van extreem vette activiteiten die jij kunt doen in Zuid-Afrika. Gewoon is bij XOZI nooit gek genoeg. Aan de hand van je wensen zetten voor jou de ultieme trhill-seeker reis in elkaar.

Uiteraard hebben we het eerst voor je getest en word je door professionals begeleid. We beloven je een X-tra vette ervaring.

Beproefd Culinair

De ultieme reis voor fijnproevers

Proeverijen bij de mooiste wijnhuizen, lunch en diner in sterwaardige restaurants met bekroonde chef-koks. Of dit opweegt tegen een koud biertje bij een braai met locals in een township is uiteraard persoonlijk. De Zuid-Afrikaanse provincie West Kaap is bij uitstek de culinairste regio ter wereld en van alle markten thuis. XOZI heeft voorgeproefd en voor u alvast een topselectie gemaakt.